http://www.datingdna.com

Har haft en ganska lugn helg, och hunnit mer eller mindre klart i hallen,
att bli av med den mörka färgen och få den nya vita, det har gjort hela lägenheten ljusare. Har lite små tweeks kvar att fixa, men det tar jag allt efter som. Bland annat skall det till en liten smal lila linje, och i sovrummet skall jag få upp stuckaturen och måla densamma. Därefter har jag taken i köket och vardagsrummet kvar likväl som väggarna och golven i nämnda rum.

Fick ett tips om en sida idag, http://www.datingdna.com och jag tycker det ser skoj ut, så jag gick med. Intressant att snacka med folk över hela världen om inte annat !

Sedan har jag varit och handlat lite, och jag var sugen på något sött, så jag köpte Merba Brownie Cookies. Och efter att ha mumsat i mig 3 stycken kan jag meddela att har du, samma choklad beroende som jag, så är risken stor att du kommer älska dessa små sötsakerna !

De har från och med idag en hedersplats i skåpet ovanför diskbänken.

Jag älskar mörk choklad !

Choklad kan göra vilken grå och trist dag som helst full av solsken !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.