On Me Way…

Japp, så sitter man åter på bussen hem. Det är mörkt som i en kolsäck utanför, snön faller men smälter då den når marken. Det är för varmt, visst blir det ett tunt flor på de platser där gräset isolerar. Saknar barndommens vintrar, saknar skönheten, den bistra kylan. De nybakade kanelbullarna, den varma chokladen. Nåja, that was todays sightsing along memory lane. Har haft en helt ok dag, tentan gick fort, kanske för fort, men vad mer kan man begära på de frågorna, annat än sunt förnuft. Förmiddagen bjöd på en genomgång av en tetamen, vilken behandlade tidvattnets underbara värld. Sedan en långlunch med genomläsning inför tentan. Tentan som nu är gjord, och nu sitter jag i ’Trekanten’ på bussen på väg hem. Ska göra en redd grönsakssoppa ikväll när jag kommer hem, och läsa igenom ARPAkompediet inför morgondagens uppkörning. Sedan är det nog hög tid för drömmar. Fick frågan idag vad jag vill ha till jul, och jag vet, jag vet verkligen idag ! Borde ha vetat så mycket tidigare !

Posted with LifeCast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.