Väntan på Tåget

Så har även denna dagen nått sitt slut, jag ska hem och äta kycklingsoppan jag gjorde igår och plugga POMCO, inför tentan i morgon eftermiddag. Bilden som följer föreställer en regnig lunchtimme på Kalmar station i väntan på tåget. Att KMA råkar vara på bild är en bonus.
Dagen har bjudit på ARPAsimulering och tidvatten. Det börjar ju dra ihop sig inför tenta veckan, det är väldigt skönt att vi fick några av tentorna tidigarelagda. Det gör ju att veckan blir lättare. När tentamena är avklarade kvarstår frågan när jag ska bege mig norrut. Och jag tror nästan jag bestämt mig för vägen över Alvesta. Mycket funderingar inför jul och nyårshelgen är det.

Det är udda hur hjärnan fungerar, är man tillräckligt hög på endorfiner, så kan man styra sina känslor, och låta alla negativa upplevelser försvinna i endorfinmolnet. Så det där med rosa små moln är en god liknelse. Jag tycker dock det är tråkigt att jag förlorat förmågan att kontrollera mina reaktioner på min omvärld om jag inte har det rosa molnet att dyka in i.

Men det är väl så att bli äldre, spel för galleriet har ingen betydelse längre. Har nog gått och blivit en grinig gammal gubbe, i stil med det där tvprogrammet. (skrattar) Är ju inte mer än människa, i påståendets alla bemärkelser.

Önskar mig ett mer familjärt liv, som den överromantiserande individ jag är. Vill inte uppleva dem grå vardagen ensam, min nuvarande situation, bjuder inte många andra alternativ. Men man får ju ta till mail och telefoni i den mån det går.

Posted with LifeCast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.