Tillbaka i syd.

Så är jag äter ”hemma”, där jag tillbringar min dygnsvila.
Där jag bor i enlighet med lagen, där mitt fysiska jag befinner sig.
Det är en ganska mysig lägenhet, inte allt för kall, men jag saknar badkar och eldstad. Stan är mysig, men jag tror inte jag blir här efter det att jag är klar i Kalmar. Är ganska övertygad som att jag flyttar norrut igen, troligen lite längre än tidigare.

På tal om det, och min förmåga att försvinna bort i tanke, så satt jag och lade till lite musik i iLike på Facebook. Och kom på att jag lyssnar rätt mycket på ”The Mamas and Papas”. Möjligen ett minne av min barndom, men texterna är klart mycket mer aktuella. Märkte att just ”Dream a Little Dream of Me” spelats in av många, många individer.

Det är helt klart att jag förknippar melodien med rösten, Mama Cass Elliott.
Just detta inslaget är något dock komiskt, men hennes röst är bra…

Jaja, kul att förlåra sig i tanke ibland, men nu skall jag fortsätta med att stuva in allt jag hade med mig norr ifrån. Hoppas på att hinna med att fixa hallen och kanske köket innan det är dags att satsa 100 % på skolan igen. Behöver ljusa upp boet lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.