En god fortsättning på det nya året.

Vad är en god fortsättning, är det generellt, eller är det individuella tyckanden bakom denna tillönskningen. En god fortsättning, ekonomiskt, kärlek, liv, jobb !? Eller kan det vara så smått som att ha en trevlig nyårsfest ? Jag vet vad en god fortsättning på detta året vore för mig.
Givet är att det är troligt att alla vill ha ett gott år, i alla synpunkter, men vi prioriterar kanske vad som är viktigast olika. Vad är viktigast för dig ?

Jag har haft en bra dag, såg på Nyårskoncerten som vanligt, saknade Garmisch Partenkirchen och backhoppningen det hör liksom till. ( ursäkta stavningen ) Vi såg på Dr. Dolittle istället. Och det fungerade det med. Troligen mer passande för barn och ungdom. Aftonen bjöd på Minnernas television, fantastiskt att man minns saker från så tidigt i sin barndom. Drutten och Gena tillexempel. Åt purjolökslåda och tigerräkor till kvällsmat, och sitter just nu med en kopp grönt tea med citrus. Bra för sömnen !

Skall drömma sött snart och fortsätta hoppas för året, och framtiden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.