En dag, i en lång rad av dagar…


Så var det tisdag morgon och man kämpar sig upp i mörkret, får fart på kaffebryggaren. Liv i flytande form, vad vore livet utan kaffe ?

Det var en tung morgon, och ändå lade jag mig tidigt och somnade för omväxlings skull. Har gått och gäspat hela dagen, så dety måste vara något som inte är riktigt rätt. Kanske har jag blivit begåvad med någon liten bacill.
Eller ett illvilligt virus ?

Det var massor med folk på tåget, och det kan även det vara en källa, så med lite tur kanske man kan beta av 2009 års första förkylning innan bacillerna blivit allt för elaka.

Så man är lite förberedd menar jag, och det är ju aldrig fel.
Borde försöka få tillfälle att få vattenkoppor också, eller i alla fall på något sett undersöka om jag haft det. Enligt mamma har jag ju inte det, men ibland får man ju bara en ”koppa” så den kan ju missats i resten av uppståndelsen av att vara bäbba !

Fick åka hem tidigt idag, på grund av sjuk lärare och flyttad lektion, det passade mig perfekt, så mina ärenden jag tänkte göra på torsdag är avbetade nu. Har varit och ”fångat” lite mera takfärg och mera väggfärg. Så nu har jag sysselsättning mellan pluggandet i helgen.

Det är en befrielse att pyssla, det är skönt att se hur lägenheten förändras, blir ljusare, trevligare, och mysigare. det finns så mycket att göra, det är bra att det är några år kvar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.