A real YEY moment !

Upptäckte precis vissa förändringar i tågtrafiken mellan Nybro och Kalmar !

Och de är till min fördel !!!

Ett stort YEY till Kalmar länstrafik !

Nu vore det bara helt fantastiskt om månads och årskorten kunde få en annan konstruktion, så man slipper papperskortet. Och ännu hellre slipper hämta en biljett innan man springer till tåget. Har missat tåget flera gånger på grund av det, när man slutat på KMA i nästan perfekt tid och springer till SJ och fastnar i kön eller folkhavet där inne !

Varför kan det inte vara ett helt vanligt fotografi på den ”skyldige” till års/månadskortet på nämnda kort. Om man nu fortsätter med papperskorten så finns ju giltighetstiden redan på dess baksida ! Det gäller bara att lista ut hur man hindrar det laminerade fotot att fastna i läsarna. För det verkar ju vara ett stort problem redan nu, har sett många bli av med sina kort i läsarna.

Nåväl, inte mer galla, är väldigt glad över den julklapp jag fått, även om den är i efterskott. Jag kommer garanterat ha stor nytta av den !

Tack ännu en gång Kalmar länstrafik !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.