Tentaperioden är slut.

Äntligen är tentaperioden slut, och hitintills har provsvaren ( låter lite medicinskt ) varit positiva. Inga tråkiga nyheter än, är faktiskt glatt överraskad. Nu väntar en tur norröver på första gången på snart ett halvår. Skall bli skönt att komma ifrån. Inte så mycket för julklappar å sånt, eller, det är en julklapp, eller snarare upplevelse som jag hoppas på, tankarna upptar en stor del av mina dagar.

Snön lyser med sin frånvaro, det var länge sedan jag hade en födelsedag med snö, så det är ju inget konstigt, den kommer väl i februari som vanligt. OM den kommer…

Vore så skönt att ha det som min barndom var, minns ett år, med snöstorm, bodde på landet och vi fick strömavbrott, vi eldade i alla rummens braskaminer och kakelugnar. Vi lagade mat på vedspiseln och använde verandan som kyl/frysskåp.

Levande ljus… Så mysigt, och jag hade en kakelugn i mitt sovrum, och jag eldade i den hela natten och sov nog bättre än jag gjort någonsin sedan dess. Att somna och lyssna till en mysig liten brasa. Det är nästan som att ha sin älskling nära, att lyssna till hennes andning medan man långsamt somnar… Så rogivande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.