Playlist.com

Hittade en kul sida idag, och har roat mig i kväll med att söka på den sidan och lägga till musik jag har ett förflutet med, eller som jag kort och gott tycker om. Det finns ingen speciell ordning och kommer nog inte göra det i framtiden heller, men jag kommer lägga till lite mer allt eftersom.

En riktigt kul funktion tycker jag, lite som den ”iLike” på Facebook, synd att det senare inte är en liknande funktion, för som de vet som följt min verksamhet på Facebook så har jag varit ganska iLike-aktiv den senaste tiden.

Har för övrigt haft en full dag, inte vad gäller alkohol, även om jag känner av det glas röda jag druckit till maten. Vinet ifråga är ett tips, är nöjd med det, finns bättre, men det finns mycket sämre också.
Oude Kaap Cinsault Ruby Cabernet (nr 22017)

Men förutom att vara på systemet har jag hunnit med färgaffären och golvförsäljaren och kvantum så klart, för vore väl livet utan mat. Likt en tom påse, fullkommligt innehållslös…

Men som sagt håll tillgodo med den påbörjade listan längst ner på sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.