I sann sörlänsk anda…

Vintern, eller vad man skall säga att det är, pågick i några timmar igår kväll, men när solen tittade fram igen i morse var snön borta. Så i riktigt sann sörlänsk anda visade sig vattnet i fast form och försvann därefter.
Dagen har bjudit på en resa in till Kalmar, passerade ”gubbdagis” Clas Ohlsson, för att införskaffa en ny borrmaskin, den gamla orkar inte riktigt med längre. Så nu i helgen skall det slagborras, så förhoppningsvis får jag upp både gardiner och taklampor. Hallen är onekligen rätt mörk nör man kommer ham så här på kvällen.

Kan tänkas att det dyker upp lite bilder, vi får se…

Nu skall jag återgå till matlagningen, pangasiusfilé med asiatisk touch och CousCous, hade tänkt göra Potatismostoppar, men de potatisarna jag hade hemma har avlidit, och intet försöka att rädda dem lyckades… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.